Less perfection. More authenticity.

Fotograaf zijn betekent voor mij dat ik mezelf kan zijn. Echt zijn. Voor mij bestaat er niets mooiers dan échte mensen met échte gevoelens. Dat wil ik laten zien in mijn werk. In de foto’s die ik van jou maak, wil ik je laten zien hoe mooi je bent als je jezelf bent. In al je puurheid.

Fotografie is voor mij ook een hele mooie manier om contact te krijgen met anderen. Een kijkje krijgen in jouw leven. Je leren kennen en je verhaal horen. Kijken wat bij je past. En wat niet. Meegenieten met je mooie trouwdag, of even heel dichtbij mogen komen na de geboorte van je kindje, bijvoorbeeld. Ik vind het steeds weer heel bijzonder

Ik ben heel blij dat ik van fotografie mijn werk heb kunnen maken. Geloof het of niet, ik heb echt elke dag weer zin in mijn werk. Bah, weer zo een die zoiets uitkraamt. Yes, sorry. Ik geniet er gewoon van. Kan er ook niks aan doen. 

Op mijn wish list als fotograaf staan o.a. het fotograferen van een geboorte en het winnen van een Fearless Photographer Award (voor bruidsfotografie). Zin om aan een van beide bij te dragen? Laat het me dan snel weten!

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

- Coco Chanel - 

Je zou mijn fotografiestijl kunnen omschrijven als sfeervol, kleurrijk en levendig. En als het bij jou past, zijn de foto's ook hier en daar ook met een beetje humor. Van poseren ben ik niet zo’n fan, dus dat hoef je zo min mogelijk te doen. Alleen wanneer je voor mijn lens niet goed weet wat je moet doen en je het fijn vindt om wat aanwijzingen te krijgen, help ik je een beetje door te zeggen wat je kunt doen. Maar vooral houden we tijdens de fotosessie veel contact. Ik blijf op je afstemmen om jou op je gemak te krijgen. 

Wil je all the way als het gaat om ongeposeerd? Kijk dan eens op mijn website www.nocheeseplease.nl voor mijn documentaire familiefotografie (day in the life fotografie).

Wil je nog meer van me weten? Scroll even naar beneden voor wat 'fun facts' en volg me vooral ook op Instagram! Daar post ik bijna dagelijks mooie foto's van mijn dagelijks leven en mijn werk :-)

De foto's van mij op deze pagina zijn gemaakt door mijn lieve collega Tamara Krijkamp, alias Mevrouw Kiekkiek.

Volg me op instagram voor een kijkje in mijn dagelijks leven!

Menu